Avangard Cosmetics – Web dizajn i Development

Inspirisani raznovrsnošću ponude proizvoda i usluga koje nudi @avangard.cosmetics, kreirali smo novu web stranicu i e-shop kako bi pomogli našim dugogodišnjim saradnicima da se za njihov rad čuje još dalje!

avangardcosmetics.com je mjesto gdje je sve u službi ljepote te smo imajući to na umu, pazili na svaki detalj pri izradi istog.

Preferirali smo čistu, modernu estetiku kako bismo dizajnirali stranicu bez kompromisa, spriječili nered i usmjerili pažnju na ključne elemente.

Ponosni smo što možemo da uvrstimo još jedan uspješno realizovan projekat u naš portfolio, i to iz više razloga:

 1. Optimizovali smo stranicu i ubrzali učitavanje iste kako bi dizajn, sadržaj i informacije koje ona pruža bili privlačni i pružili besprijekorno iskustvo za sve posjetioce bez obzira koji uređaj koristili za pregledanje.

 2. Jednostavna navigacija i kupovina proizvoda: uprkos širokom asortimanu proizvoda, korisnici mogu brzo da pronađu ono što traže bez muke a sami koraci u procesu plaćanja potrebni za završetak kupovine su minimalizovani.

 3. U pogledu web dizajna, informacione arhitekture, interfejsa ili upotrebljivosti: Avangard Cosmetics ispunjava sve zahtjeve najsavremenije web stranice jer smo koristili privlačne boje, slike visokog kvaliteta i jasne opise proizvoda i usluga sa dovoljno razmaka kako bismo poboljšali čitljivost.

 4. Dosljedno brendiranje: Elementi poput boja, fontova i logotipa na cijeloj web stranici su konzistentni kako bi ojačali identitet ovog brenda.

KLIJENT: Avangard Cosmetics
USLUGA: Web dizajn i Development

WEB ADRESA: www.avangardcosmetics.com

Imate projekat za nas? Kontaktirajte nas
E-mail: info@micromedia.ba  |  Tel: +387 65 355 051