Scroll to top
MicroMedia

O nama

O nama

Ko smo mi?

O nama
Misija i Vizija
Naše iskustvo

Naša najveća vrijednost su ljudi, inteligentni, kreativni, nasmijani. Spoj nespojivih ličnosti, različitih snova, interesovanja, očekivanja, sa zajedničkim ciljem.

MicroMedia je domaća, kreativna digitalna agencija usredsređena na dizajn, development i poboljšanje digitalnog poslovanja naših klijenata. Više volimo da nas dožive kao butik digitalne umetnosti nego fabriku koja proizvodi više nego što može. Ne težimo masovnoj produkciji već primenjujemo personalizovan, profesionalani pristup svakom klijentu.

Vizija koja nas je ujedinila jeste stvaranje kreativnog igrališta u kome je sve moguće.

Web dizajn &
Development
Brendiranje &
Grafički dizajn
Online
Marketing

Naša Misija
Naša misija je postati vjerni partner svakom klijentu sa kojim sarađujemo. Partner koji razumije, pomaže, smišlja i realizuje najbolja rješenja na području digitalnog marketinga i svega što on obuhvata.

Naša Vizija
Postati i ostati najbolji izbor na tržištu na području digitalnog marketinga.
Odgovarati na želje i potrebe klijenata, a pritom uživati i otvarati nove horizonte i perspektivu za svoje partnere i klijente.

Kompletna usluga
Sve na jednom mjestu: Ideja, razvoj, unapređivanje, promocija, savjetovanje.
Siguran partner
97% klijenata sa kojima smo ostvarili početnu saradnju i dalje sarađuju sa nama.

Mi volimo ono što radimo i to pokazuju rješenja koja stvaramo!

Efikasnost
Efektivno obavljanje posla je naš prioritet, a efikasnost dolazi uz motivaciju, jer radimo ono što volimo. Vaše zahtjeve obavljamo brzo i kvalitetno, poštujući unaprijed dogovorene rokove.

Posvećenost
Za uspijeh u poslu, pored kompetencija, potrebna je ambicija, visok nivo samopoštovanja, posvećenost poslu i upornost. Odgovoran pristup obavezama, poštovati dogovoreno i prijatan odnos prema klijentima.

Perspektiva
Želimo u budućnosti da usavršavamo naša znanja i da radimo na još mnogo inspirativnih projekata, ne želimo masovnu produkciju već posvećen, profesionalan pristup svakom klijentu.

Ideja i
Koncept
Dizajn i
Kodiranje
Testiranje i
Produkcija
Office

Mjesto
kreativnih ideja

Prostor u kojem radimo odražava se na kreativnost. Zato su prostorije MicroMedia kancelarije razigrane, vesele i otvorene. Open space, open mind. Kreativna industrija ne smije imati granice.

MicroMedia

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja, želite nas upoznati i razgovarati s nama o svojim zamislima, željama, potencijalnim idejama i  njihovoj realizaciji, slobodno nas kontaktirajte.

Stvaramo s ljubavlju
za vizuelno savršenstvo
Vašoj kompaniji možemo pružiti posebnu uslugu za postizanje visokih rezultata. Naš profesionalan tim će vam pomoći.
Pusti Video
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy