Scroll to top
Šta radimo

Usluge

MicroMedia
Naše usluge

Usluge koje vam nudimo

Mi volimo klijente sa kojima radimo od manjih lokalnih preduzeća do velikih multinacionalnih kompanija!
Jednostavno mi volimo ono što radimo i to pokazuju rješenja koja stvaramo!

Usluge

Šta možete da očekujete

MicroMedia tim se u svom pristupu naprije postavlja u položaj klijenata. Jedino s potpunim razumijevanjam problema u vašem okruženju možemo vam pomoći pri rješavanju poslovnih izazova i ostvarenju postavljenih ciljeva.

Rewies.
Rekli su o nama

Recenzije klijenata

Dejana Garvrić
Hrvatska
Vrhunski profesionalci, uvijek na raspolaganju, odgovaranje na upite u veoma brzom vremenu. Cijela ekipa puna znanja koje s radošću podijele sa klijentima. I nakon izrade web stranice saradnja se nastavlja i uvijek ću ih rado predložiti svakome ko luta tražeći pravog partnera.
Dejana Garvrić
Hrvatska
Aleksandar Savić
CEO
Izvrsan posao, MicroMedia nam je radila novu web stranicu firme nakon više godina održavanja stare, došao je red da se ``ponovimo``. Mislim da mu je to najbolja stranica koju je do sada napravio. Vrlo smo zadovoljni u firmi.
Aleksandar Savić
CEO
Amra Stupar
Fabrika duvana Sarajevo
Jedna agencija kao što je ``MicroMedia`` zaslužuje najbolju ocjenu poslovanja i profesionalnog rada. Iskreno želim da pohvalim čitav tim ljudi koji tako transparentno rade svoj posao, sa takvom lakoćom poslovanja i pristupa svojim stranakama. U veoma kratkom periodu završili...
Amra Stupar
Fabrika duvana Sarajevo
MICROMEDIA

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja, želite nas upoznati i razgovarati s nama o svojim zamislima, željama, potencijalnim idejama i njihovoj realizaciji, slobodno nas kontaktirajte.

info@micromedia.ba   |   +387 65 999 420

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy