Scroll to top
MicroMedia

KARIJERA

MicroMedia
Posao

Postani dio MicroMedia tima!

Pridruži nam se da zajedno rastemo, napredujemo i postavljamo nove standarde u Digitalnom vremenu!

Grafički dizajner
Novi projekti traže novo pojačanje! Cijenimo agencijsko iskustvo, ali ono nije presudno.

Pridruži se našem timu i postani vrhunski Grafički dizajner. (uz prijavu poslati CV i portfolio)

Marketing Manager
Fokusiranje na novu generaciju igrača. Novi projekti traže novo pojačanje! Cijenimo agencijsko iskustvo, ali ono nije presudno.

Pridruži se našem timu i postani vrhunski Marketing Manager. (uz prijavu poslati CV i portfolio)

WordPress Developer

Fokusiramo se na pružanje vrhunskih web rješenja za naše klijente. Novi projekti traže novo pojačanje! Cijenimo agencijsko iskustvo, ali ono nije presudno.

Pridruži se našem timu kao WordPress Developer. (uz prijavu poslati CV i portfolio)

Sales Manager (Bosna i Hercegovina) Tražimo strastvenog i dinamičnog lidera, koji je spreman da se suoči s izazovima brzorastućeg tržišta, vodi pregovore i ostvaruje prodajne uspjehe na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Pridruži se našem timu kao Sales Manager i iskoristite priliku da svojim vještinama doprinesete našem zajedničkom uspjehu. (uz prijavu poslati CV i portfolio)

Sales Manager (Austrija)

OBAVEZNO POZNAVANJE NJEMAČKOG I ENGLESKOG JEZIKA
Tražimo strastvenog i dinamičnog lidera, koji je spreman da se suoči s izazovima brzorastućeg tržišta, vodi pregovore i ostvaruje prodajne uspjehe na teritoriji Austrije.

Pridruži se našem timu kao Sales Manager i iskoristite priliku da svojim vještinama doprinesete našem zajedničkom uspjehu. (uz prijavu poslati CV i portfolio)

Sales Manager (Slovenija)

OBAVEZNO POZNAVANJE SLOVENAČKOG I ENGLESKOG JEZIKA
Tražimo strastvenog i dinamičnog lidera, koji je spreman da se suoči s izazovima brzorastućeg tržišta, vodi pregovore i ostvaruje prodajne uspjehe na teritoriji Slovenije.

Pridruži se našem timu kao Sales Manager i iskoristite priliku da svojim vještinama doprinesete našem zajedničkom uspjehu. (uz prijavu poslati CV i portfolio)

PRAKSA / Radni student
SOCIAL MEDIA MANAGER / Assistant
Ukoliko pažljivo pratite aktuelne trendove na društvenim mrežama, u društvu vas zovu #Hashtag onda je ovo pravi oglas za vas. Ako ste na završnoj godini studija ili je oblast vašeg interesovanja marketing i društvene mreže, a imate samostalne radove i mislite da treba da vide svetlost dana, onda je ovo idealna prilika. Praksa je namenjena kreativnim osobama koje žele da nauče da rade u timu na komercijalnim projektima a već poseduju osnovno znanje.

Pridruži se našem timu kao Social Media Assistant (uz prijavu poslati CV i portfolio)

Napomena: U naslovu e-maila obavezno napisati za koju poziciju konkurišete.

MicroMedia

Mi želimo tebe

Karijera

Kao kompanija koja je fokusirana na pružanje najkvalitetnije moguće usluge klijentima, čvrsto vjerujemo da naša pokretačka snaga leži upravo u našim zaposlenima. Stoga, veliku važnost pridajemo njihovom usavršavanju i profesionalnom razvoju.

Svjesni smo činjenice da se kredibilitet i veličina jedne firme može mjeriti samo zadovoljstvom njenih zaposlenih i uspjehom njenih klijenata. Iz tih razloga, uvijek smo spremni pružiti podršku i slobodu kolegama kako bi izrazili svoj puni potencijal i izgradili uspješnu karijeru. Konstantno ulažemo u njihovu dodatnu edukaciju kroz akreditovane obuke i seminare.

Potrebni su nam entuzijasti koji uživaju u dinamičnom radnom okruženju i koji su uvijek spremni proširiti svoja znanja.

Vizija koja nas je ujedinila jeste stvaranje kreativnog igrališta gdje je sve moguće.

Web dizajn &
Development
Brendiranje &
Grafički dizajn
Online
Marketing
Stvaramo s ljubavlju
za vizuelno savršenstvo
Vašoj kompaniji možemo pružiti posebnu uslugu za postizanje visokih rezultata. Naš profesionalan tim će vam pomoći.
Pusti Video
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy