Scroll to top
MicroMedia

PRAKSA

MicroMedia

MI ŽELIMO TEBE

PRAKSA / RADNI STUDENT

Kao kompanija koja je fokusirana na pružanje najkvalitetnije moguće usluge klijentima, čvrsto vjerujemo da naša pokretačka snaga leži upravo u našim zaposlenima. Stoga, veliku važnost pridajemo njihovom usavršavanju i profesionalnom razvoju.

Svjesni smo činjenice da se kredibilitet i veličina jedne firme može mjeriti samo zadovoljstvom njenih zaposlenih i uspjehom njenih klijenata. Iz tih razloga, uvijek smo spremni pružiti podršku i slobodu kolegama kako bi izrazili svoj puni potencijal i izgradili uspješnu karijeru. Konstantno ulažemo u njihovu dodatnu edukaciju kroz akreditovane obuke i seminare.

Potrebni su nam entuzijasti koji uživaju u dinamičnom radnom okruženju i koji su uvijek spremni proširiti svoja znanja.

Vizija koja nas je ujedinila jeste stvaranje kreativnog igrališta gdje je sve moguće.

Web dizajn &
Development
Brendiranje &
Grafički dizajn
Online
Marketing
MicroMedia
Posao

Postani dio MicroMedia tima!

Pridruži nam se da zajedno rastemo, napredujemo i postavljamo nove standarde u Digitalnom vremenu!

PRAKSA / Radni student
GRAFIČKI i WEB DIZAJNER
MicroMedia nudi stručnu praksu za web i grafičke dizajnere. Ako ste na završnoj godini studija ili je oblast vašeg interesovanja web i grafički dizajn, a imate samostalne radove i mislite da treba da vide svetlost dana, onda je ovo idealna prilika. Praksa je namenjena kreativnim osobama koje žele da nauče da rade u timu na komercijalnim projektima a već poseduju oštro oko i sposobnost uklapanja grafičkih elemenata.

Pridruži se našem timu kao Grafički i/ili Web dizajner. (uz prijavu poslati CV i portfolio)

PRAKSA / Radni student
SOCIAL MEDIA MANAGER / Assistant
Ukoliko pažljivo pratite aktuelne trendove na društvenim mrežama, u društvu vas zovu #Hashtag onda je ovo pravi oglas za vas. Ako ste na završnoj godini studija ili je oblast vašeg interesovanja marketing i društvene mreže, a imate samostalne radove i mislite da treba da vide svetlost dana, onda je ovo idealna prilika. Praksa je namenjena kreativnim osobama koje žele da nauče da rade u timu na komercijalnim projektima a već poseduju osnovno znanje.

Pridruži se našem timu kao Social Media Assistant (uz prijavu poslati CV i portfolio)

Stvaramo s ljubavlju
za vizuelno savršenstvo
Vašoj kompaniji možemo pružiti posebnu uslugu za postizanje visokih rezultata. Naš profesionalan tim će vam pomoći.
Pusti Video