Pridružite se MicroMedia Timu: Postanite Social Media Assistant Kroz Naš Program Stručne Prakse

U eri digitalnog marketinga, društvene mreže su postale ključni alat za uspešno poslovanje. MicroMedia, kao inovativna kompanija u digitalnom svetu, sa zadovoljstvom nudi program stručne prakse za poziciju Social Media Assistant. Ovo je idealna prilika za sve koji žele da započnu karijeru u dinamičnom svetu digitalnog marketinga i društvenih medija.

Zašto MicroMedia Praksa?
Naša praksa pruža jedinstvenu priliku da se upustite u svet digitalnog marketinga, radeći rame uz rame sa iskusnim stručnjacima. Kroz ovaj program, ne samo da ćete sticati praktično iskustvo, već ćete imati priliku da naučite kako se kreira efektivna strategija za društvene mreže i kako se ona implementira u stvarnom poslovnom okruženju.

Ko Može da se Prijavi?
Tražimo motivisane i kreativne pojedince koji su strastveni prema digitalnom marketingu i društvenim medijima. Idealni kandidati su oni koji su na završnoj godini studija ili su nedavno diplomirali, sa željom da unaprede svoje veštine u oblasti digitalnog marketinga.

Šta Praksa Nudi?
Naša praksa vam pruža jedinstvenu priliku da:

  1. Naučite kako se razvijaju i implementiraju strategije za društvene medije.
  2. Radite na stvarnim projektima i kampanjama za naše klijente.
  3. Razumete analitiku društvenih medija i kako se ona koristi za merenje uspešnosti kampanja.
  4. Razvijate veštine kreiranja sadržaja i upravljanja zajednicom na društvenim mrežama.

Kako se Prijaviti?
Zainteresovani kandidati treba da pošalju svoj CV i motivaciono pismo, gde će istaći svoje iskustvo i interesovanje za oblast digitalnog marketinga i društvenih medija. Takođe, poželjno je da kandidati prilože primere svog prethodnog rada ili projekata na društvenim mrežama.

Ovo je vaša šansa da postanete deo tima koji oblikuje budućnost digitalnog marketinga. Ako ste spremni da svoje ideje i kreativnost primenite u stvarnom svetu, prijavite se za poziciju Social Media Assistant u MicroMedia timu!

Kako se prijaviti:

  • Portfolio i cv prethodnih radova poslati na imejl adresu karijera@micromedia.ba a u naslovu mejla napisati: Praksa za Social Media Assistant.
  • Nepotpune prijave (bez portfolija) se neće obrađivati.

Očekujemo vas!