Scroll to top

Lansiramo pobjedničke brendove

Naše usluge

Zajedno sa vama
gradimo vaš brend.

MicroMedia je kreativna digitalna agencija usredsređena na dizajn, development i poboljšanje digitalnog poslovanja naših klijenata.

Naš ponos

Naši projekti

parallax
Jedini način da ostanete
u igri!
Odaberite agenciju MicroMedia za svog strateškog partnera koji će podići Vaše poslovanje na viši nivo uspjeha, efikasnije i puno brže!
Pusti Video
mi radimo sa

Naši klijenti

Našim klijentima posvećujemo maksimalnu pažnju, gradimo međusobno povjerenje zasnovano na obostranim interesima u cilju ostvarivanja što bolje međusobne saradnje.

naše vrijednosti

Zašto odabrati nas?

Mi volimo klijente sa kojima radimo od manjih lokalnih preduzeća do velikih multinacionalnih kompanija! Jednostavno mi volimo ono što radimo i to pokazuju rješenja koja stvaramo!

Vrhunska kreativnost
Naši web sajtovi odišu svježinom, savremenim rješenjima i vizuelnim atrakcijama koje prate svjetske trendove u oblasti dizajna.
Profesionalni pristup
Svakom zadatku prilazimo sa velikom dozom odgovornosti, strogo poštujemo unaprijed dogovorene rokove i maksimalno pazimo na sve detalje kako dizajnerske tako i tehničke prirode.
Poslovnost
Našim klijentima posvećujemo maksimalnu pažnju, gradimo međusobno povjerenje zasnovano na obostranim interesima u cilju ostvarivanja što bolje međusobne saradnje.
Kompletna usluga
Vrhunski kvalitet i brzina pružanja usluge su naše glavne osobine. Pored toga naši klijenti cijene i činjenicu da posjedujemo znanje i mogućnost podržati kompletnu marketinšku kampanju. Od samog formiranja vizuelnog identiteta, preko realizacije i štampe promotivnog materijala, pa sve do predstavljanja usluge ili proizvoda na različitim medijima (štampanim i elektronskim).
Snažna podrška Vašem poslovanju
Konstantno pratimo nove tehnologije i trendove iz oblasti grafičkog i web dizajna, marketinga i štampe. Svoja znanja implementiramo u svakodnevnom radu i trudimo se da budemo snažna podrška u napretku naših klijenata. Dugogodišnje iskustvo i stalno usavršavanje koristimo i da posavjetujemo naše klijente. Svoje znanje dijelimo kada je u pitanju strateško planiranje kampanje, reklamiranje na štampanim medijima ili nastup kompanije u elektronskim medijima.
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy